Review: Snoopy trekhondje van Fisher-Price

Snoopy trekhondje van fisher price

Af en toe vraag ik me af wat kinderen nu juist zo leuk vinden aan dat speelgoed. Zo ook wat Snoopy het trekhondje van Fisher-Price zo leuk maakt.

Als kind zelf hadden mijn zussen en ik een Pluto trekhondje die we frequent over het terras heen en weer trokken. Het moet ons toen ook erg geboeid hebben want mijn moeder had het op zolder gelegd als leuk speelgoed voor de kleinkinderen. Dus toen Florian nu opeen Snoopy cadeau kreeg, kon ik zelf weer zien hoe leuk ook mijn kids het vinden om met een hondje over het terras te paraderen.

Maar laten we eerst eens iets beter gaan kijken naar dit trekhondje.

Snoopy het trekhondje

Snoopy is de naam van het trekhondje van Fisher-Price. Het is een vrolijk en een klein hondje waarmee je kindje kan wandelen. Wanneer Snoopy wandelt dan draait hij met zijn hoofd, flappert hij met zijn oren, kwispelt met zijn staart. Hij blaft zelf op de maat van het kinderliedje: B-I-N-G-O, maar ik hoor dit niet.

Snoopy werkt mechanisch. Dit houd in dat er geen batterijen ingestoken moeten worden. Er kan dus ook niets gaan lekken en zo blijft dit speelgoed ook goed voor andere kinderen.

Voor wie

Snoopy is een trekhondje voor kindjes van 1 jaar en ouder die goed kunnen lopen. Je kindje moet namelijk in staat zijn om dit hondje voort te trekken.

Mijn kinderen hebben normaal gezien de grootste schrik van honden, maar met deze kunnen ze uren rondlopen. Een bijkomend voordeel is zoals je op het filmpje kunt horen dat de hond erg zacht blaft of piept 😉 Je wordt er als ouder dan ook niet knettergek van.

Ik heb een kort filmpje gemaakt waarin in Snoopy voor de camera even heen en weer laat lopen. Oordeel vooral zelf of jij een liedje in het geblaf hoort. Ik zou zeggen dat dit speelgoed geschikt is voor een dreumes of een peuter. En als jij dit hondje nu ook cadeau doet. Laat me dan even weten wat die kinderen er van vinden.

Je kunt dit kopen bij bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *