Bumba – Mijn groot zoekboek – Studio100 – Recensie

Bumba - Mijn groot zoekboek

Mijn groot zoekboek van Bumba is inderdaad een groot boek waarmee je kindje leert voorwerpen te benoemen en terug te vinden in de tekening.

Er zijn verschillende plaatsen waar je kindje voorwerpen kan gaan benoemen. Zo gaan we in dit boekje naar: de winkel, de boerderij, de kermis, picknicken in het park, de keuken in de circustent van Bumba, de muziekstudio. Maar we gaan ook langs bij dieren in de wei en in de zee. We gaan nog even langs het strand en tot slot nemen we nog even een kijkje in de bad- en slaapkamer van Bumba.

Er zijn in totaal zo’n 7 zoekplaten. Elke zoekplaat heeft zo’n 29 woorden met de bijbehorende tekening die je dan in deze zoekplaat kan gaan zoeken.

Dit groot zoekboek van Bumba zal je zoon of dochter dan ook een hele tijd weten bezig te houden. Het is ook iets waar ze zelfstandig in kunnen gaan zoeken eenmaal ze iets ouder zijn. Zet hier bij dit boek dan bijvoorbeeld het belletje van het Bumba ding dong spel. En ga samen om het snelste de woordjes gaan opsporen in de tekening.

Wil je, je dreumes nu ook gelukkig maken met dit boekje over zijn favoriete studio 100 figuurtje? Dan kun je dit boekje lenen in de bibliotheek, kopen in je lokale boekhandel of simpelweg online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *