Bumba gaat voetballen – Studio100 – Recensie

Bumba gaat voetballen

Bumba gaat voetballen is een verhaaltje over het studio 100 figuurtje Bumba. Bumba en zijn vrienden voetballen erg graag. Daarom hebben ze zich ingeschreven in een voetbalclub.

In dit boekje maakt je kindje kennis met voetbal en heel wat termen die erbij horen. Denk maar aan: voetbalclub, voetbalveld, voetbalploeg, training, scheenbeschermers, voetbalschoenen met topjes, match, supporters, coach, scheidsrechter, goal en ploegmaatjes.

Daarnaast zit er ook nog twee belangrijke lessen in dit boekje. Winnen doe je niet alleen, maar met het hele team. Maar ook als je ergens goed in wilt worden zul je veel moeten trainen en oefenen.

Dit is dan ook een leuk boekje voor kindjes die graag voetballen of waar papa of mama regelmatig voor hun eigen voetbalploeg aan het supporteren zijn.

Met 7 pagina’s is dit ook geen dik boek. Dit is prima, want je dreumes of peuter heeft ook nog niet zo’n grote aandachtsperiodes. En zo lang je dreumes de boekjes niet gaat opeten kan hij rustig alleen in dit boekje lezen dat bestaat uit stevige kartonnen bladzijden.

Wil je, je dreumes nu ook gelukkig maken met dit boekje over zijn favoriete studio 100 figuurtje? Dan kun je dit boekje lenen in de bibliotheek, kopen in je lokale boekhandel of simpelweg online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *