Autoreis door Italië tot camping in Toscane

Ik ben aanbeland bij onze derde en laatste reisdag naar Toscane in Italië. Onze eerste dag reisden we door Duitsland en de tweede dag door Zwitserland. Vandaag rijden we onze laatste kilometers door Italië tot aan onze camping in Toscane.

Start van de dag

We staan op, de kinderen worden aangekleed en papa gaat ons alvast uitchecken. Terwijl ik de laatste zaken inpak om onze laatste reisdag in te zetten mogen de kinderen samen met papa naar de paarden gaan kijken.

Dat vinden ze geweldig. Als ik het laatste ingepakt heb en we dit de auto inzetten komen de kinderen me al halen om ook de paarden te bewonderen. Ze geven de paarden die in de wei staan nog wat gras en dan stappen we allemaal in de auto.

Papa laat al weten dat we deze ochtend niet naar de supermarkt gaan voor het ontbijt. Onze gastvrouw heeft ons als tip gegeven om naar een plaatselijke bakker te gaan. De koeken en het brood zijn daar lekkerder en minder droog maar wel iets duurder.

Patisserie Marra

Op aanraden van de gastvrouw bij onze B&B kwamen we aan bij Patisserie Marra. Voor de bakkerij ligt een parkeerplaatsje waar je kunt parkeren. Eenmaal binnen voelde ik me als een kind in de snoepwinkel. Koffiekoeken, koekjes, taartjes, pizza, … en wat zag het er allemaal goed uit.

Hier hebben we zelf een pakketje met allerlei koeken, taartjes en pizzastukken gevuld. Onze kinderen mochten elk nog een gewone koek uitkiezen uit het assortiment koekjes. We hadden in deze bakkerij kunnen ontbijten want er stonden ook tafeltjes en ze verkochten er ook koffie.

We kozen ervoor om terug de auto in te stappen en een stuk verder te rijden om dan op een grasveld op ons picknickkleed te gaan brunchen.

Camping in Toscane

Tijd om door te rijden naar onze eindbestemming de camping hu Morcenni Girasole Village. Daar hebben we de auto uitgeladen en zijn we de camping gaan verkennen. Wat we op vakantie gedaan hebben zal ik in een volgende blog iets uitgebreider beschrijven.

Adressen

  • Red House Riding Club (website)
    Strada Provinciale 28 n.1, 22070 Cantu (Italië)
  • Patisserie Marra (website)
    Via Sesia, 6, 22063 Cantù CO (Italië)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *