The Daddy Times – De Knisperkrant Voor Babies- Review

Welkom bij mijn review van het knisperende krantje, The Daddy Times.

Inhoud

The Daddy times is een Nederlandstalig knisperkrantje voor je Baby of dreumes.

Het staat vol leuke weetjes en ideetjes voor de mama en papa. Denk maar aan:

  • Hoe vaak kinderen en volwassenen op een dag lachen.
  • Wat is de achtergrond van de kinderliedjes.
  • Wanneer krijgt je kindje gevoel voor humor en wat kun je ermee?
  • Brabbel en knisper weetjes.
  • Na-apen

En zeg nu zelf hoeveel baby artikelen zijn er echt interessant voor mama\’s en papa\’s? Niet zo veel denk ik. Maar hier heb ik toch ook nog iets van geleerd. En ik niet alleen ook vrienden en familie die langskwamen leerden er wat van bij.

En het is een leuk tijdschriftje of krantje dat niet verscheurt of opgegeten kan worden. Daarnaast vinden we er de volgende kinderliedjes in:

Wanneer je op de titel van het kinderliedje klikt link ik je door naar een andere pagina in mijn blog waar je dit liedje kan beluisteren en waar je de tekst hier ook van terug vindt. Ook handig als je het krantje al aangekocht hebt maar een liedje niet kent bijvoorbeeld.

Oordeel over the Daddy Times

Wij lezen hier zelf geen papieren kranten meer. Dus de kinderfoto uit mijn fotoalbum waar ik naast mijn papa zit met een blaadje uit de krant zullen we hier bij mijn kinderen niet zo gauw mee zien.

Echter mijn echtgenoot vindt het leuk om de reclameblaadjes door te spitten en dan wordt het ook weer leuk voor de kids om hem met the Daddy Times na te gaan doen.

Het is een erg leuk knisperkrantje met heel wat vrolijke kinderliedjes. Maar het allerleukste aan dit krantje vindt ik de veelzijdigheid. Er staan liedjes in, weetjes, tekeningen, wat historie bij kinderliedjes en er zit humor in dit krantje. En dat allemaal in een A3 groot knisperkrantje.

Ik ben onder de indruk.

Wil je dit krantje nu ook kopen voor jouw baby? Dan vindt je dit in de betere speelgoedzaken en boekenwinkels of online via een van onderstaande linkjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *