Restaurant De Leemer Hoef in Eindhoven

Kindvriendelijk restaurant De Leemer Hoef in Eindhoven

We aten laatst een vijf gangen menu met onze kinderen bij het kindvriendelijke restaurant De Leemer Hoef in Eindhoven. Dit deze we nadat we een bezoek gebracht hadden aan het Philips museum.

Zoals velen onder jullie weten is het niet vanzelfsprekend dat je gezellig uit eten kunt met jonge kinderen. Dit is dan ook de grootste reden waarom ik vind dat ik deze review van het restaurant De Leemer Hoef op mijn blog thuis hoort. Juist omdat je als volwassene hier ook nog even gewoon lekker kunt eten terwijl je kinderen zichzelf kunnen vermaken.

Dus laat ons eens even iets beter naar dit restaurant gaan kijken.

Parkeerplaats

Restaurant de Leemer Hoef is gevestigd in de Gestelsestraat 102, 5582HK Waalr en beschikt over een hoop eigen gratis parkeerplaatsen. Dit direct naast het restaurant waardoor je ook niet ver hoeft te lopen. Ideaal moest het regenen.

Voor de kinderen

Speeltuin

Buiten voor het restaurant is er een speeltuin. Dit is een leuke speeltoren zoals mensen er ook wel eens een in hun tuin plaatsen. Ideaal dus om jonge kinderen bezig te houden.

Alleen het was niet zo\’n goed weer toen wij hier kwamen eten en het begon al te schemeren. Onze kinderen van 2,5 en 4 zijn dan ook niet buiten gaan spelen. Dit was ook helemaal niet nodig want binnen in de hoeve is er een speelkamer.

Speelkamer

Binnen achter de tafel die ons was toegewezen was er een deur die leidde naar de speelkamer. Een speelkamer met een jungle wand waar de kinderen zich konden verkleden, konden knutselen met papier, lintjes, kroonkurken, wasco, …

Voor de kleinsten waren er ook heel wat knuffels en twee kralenbanen. Ouder kinderen kunnen er dan weer naar Hartelust tafelvoetbal spelen. Je hoort het al voor ieder wat wils.

En zo kwam het ook dat mijn echtgenoot en ik in staat waren om te genieten van een heus 5 gangen menu.

Deze speelkamer wordt binnenkort opgeheven zag ik. Al blijven ze kindvriendelijk. Ik ben alvast nieuwsgierig of ze ook binnen wat activiteiten voor de kinderen behouden.

Wc

Dat de Leemer Hoef kindvriendelijk is dat zie je zelf terug op de wc. Zo is er in de vrouwen toilet een verzorgkussen en zelf een peuter WC. Hoe kindvriendelijk wil je het hebben?

Het eten

Wanneer je met kinderen uit eten wilt gaan en je begint te zoeken naar kindvriendelijke restaurants dan eindig je meestal bij fastfood restaurants.

Maar ook op de kwaliteit van het eten hoefden we dit keer niet in te leveren.

Onze kinderen starten met een lekkere borrelplank met wat kaas, hesp en augurkjes. Deze zie je links boven op de foto. We namen er een voor hun tweeën, omdat het niet zo\’n grote eters zijn.

Daarna kregen ze elk een pasta, Deze zie je onderaan in het midden op de foto.

Mijn echtgenoot en ik kozen voor het 5 gangen verrassingsmenu en kregen heel wat lekkere gerechtjes voorgeschoteld. De porties zijn niet heel groot, maar je hebt op het einde prima gegeten.

Serveer tempo

Wanneer je met kinderen gaat eten dan mag het eten niet te lang op zich laten wachten. Daar worden de kinderen alleen maar vervelend van.

Maar dit restaurant is open vanaf de middag tot \’s avonds laat. Dat maakte het voor ons mogelijk om al om kwart voor 5 te beginnen eten. De kinderen kregen hun borrelplank gelijk met onze eerste gang. Hierdoor zat er al iets in hun buik en zijn ze vrolijk gaan spelen.

En tegen dat de kinderen weer honger begonnen krijgen was daar het hoofdgerecht al. Je kunt ze nog laten afsluiten met een dessert maar we lieten ze mee-eten van ons dessert. Omdat het niet zo\’n grote eters zijn en we niet wouden dat ze zich misselijk zouden eten.

Dus ben je in de buurt van Eindhoven en wil je met je kinderen uit eten? Denk dan nog eens aan het kindvriendelijke restaurant De Leemer Hoef in Eindhoven. Ik denk dat wij met zekerheid daar nog zullen gaan eten als we in de buurt zijn van Eindhoven.

Ohja, voor ik het vergeet nog juist dit. Net voordat we vertrokken naar huis kregen de kinderen alle twee nog een mooie speelgoed auto. Ik had twee zielsgelukkige kinderen op de achterbank zitten toen we naar huis reden. Toen ik ze vroeg wat er het leukst was vandaag beaamden ze alle twee: Het restaurant!

Restaurant de Leemer Hoef in Eindhoven is dan ook een echte aanrader als je nog eens lekker wilt gaan eten met je kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *